Ballonpost - Verstuur een Heliumballon (Balloon in a Box)

 
Balloon in a Box
zoek op thema
Levertijd
Bestelproces
Qualatex CBA
/
     
 
 1. Ballonpost verstuurt haar bestellingen maximaal 2 werkdagen voor de gewenste bezorgdatum. Indien nodig vermelden we op de doos wanneer deze geopend mag worden.
 2. Er wordt niet verstuurd en bezorgd op zon- en feestdagen.
 3. Bestellingen kunnen langer van te voren worden opgegeven. In onze agenda houden wij bij wanneer uw bestelling moet worden verstuurd.
 4. De exacte bezorgdatum kan niet worden gegarandeerd. Na verzenden is de ballon in handen is van PostNL of DHL, deze bezorgen doorgaans de volgende (werk)dag maar soms ook later.
 5. Als Postbezorger niemand thuis aantreft, dan kan hij besluiten de zending bij een van de buren (max. 4 links, rechts en tegenover) af te geven, of het 's avonds nogmaals te proberen, of de ontvanger kan het afhalen bij het postkantoor. Doorgaans zal de postbezorgen een briefje in de bus doen met deze informatie.
 6. Er hoeft niet getekend te worden voor ontvangst.
 7. Ballonpost is niet verantwoordelijk voor foutieve bezorging, te late bezorging of vermissing van het pakket, als gevolg van onvolledig, onduidelijk of onjuist opgegeven gegevens of door gevolg van derden (als PostNL of DHL).
 8. Ballonnen kunnen NIET naar een postbus gestuurd worden.
 9. Bestellingen die bestemd zijn voor ziekenhuizen, instellingen, bedrijven e.d. dienen te worden voorzien van afdeling en kamernummer.
 10. De ballonnen zijn gevuld met niet brandbare en niet giftige helium.
 11. Mede door temperatuursverschillen kan de ballon zacht worden. De ballon kan altijd bijgeblazen worden met een rietje of met helium door de plaatselijke feestwinkel.
 12. Indien een bestelde ballon niet op voorraad is, mag Ballonpost een alternatieve ballon versturen. Leest u a.u.b. ook deze info hierover.
 13. Alle prijzen zijn in euro's (€) en inclusief BTW.
 
     
© Copyright 2017 Ballonpost.NL Alle rechten voorbehouden.